Betalningssätt

Kreditkort

Betalning med kreditkort är det mest populära betalningssättet på Internet. Ingen registrering krävs. Kreditkortsuppgifterna sparas inte utan används uteslutande för betalningsproceduren. Det respektive kreditkortsinstitutet får omedelbart efter att beställningen har skickats uppdraget att begära in fakturabeloppet. Vi accepterar följande kreditkort: VISA, American Express och Eurocard/MasterCard.

PayPal

Online betalningssystemet övertygar eftersom det är så okomplicerat och snabbt. PayPal kontots identitet definieras av kundens e-postadress. Betalningar som görs via PayPal utförs direkt så det finns inga väntetider jämfört med en banköverföring.

Klarna

Betala inom 30 dagar - köp på konto via Klarna

Erbjudandet om betalningsalternativet köp på konto via Klarna finns inte i alla länder och kräver bland annat en godkänd identitets- och kreditkontroll. Detta behandlas via vår betaltjänstleverantör Klarna Bank AB (Klarna).

Köp på avbetalning

Med Klarna avbetalningsköp kan du köpa idag och dela upp kostnaderna i fasta delbetalningar. Detta erbjudande finns inte för alla länder och kräver bland annat en godkänd identitets- och kreditkontroll. Detta behandlas genom vår betaltjänstleverantör Klarna Bank AB (Klarna).