Fördel Padel-Point

Enormt utbud

Från träningsoveraller till skor eller hellre en ny T-shirt? Hos oss hittar du allt som du behöver för padelplanen. Vi har ett brett produktutbud så att våra kunder hittar exakt det som passar till deras önskemål och krav.

Produktkvalitet

Vi erbjuder uteslutande högvärdiga märkesprodukter som övertygar med sin höga kvalitet.

Individuellt och professionellt

Komplett rådgivning och ovanligt hög service utgör grunden för nöjda kunder. Därför är alla våra medarbetare experter på sitt område, kunniga och tillförlitliga. I vårt servicecenter arbetar padelspelare med många års erfarenhet, aktiva padeltränare och andra medarbetare som älskar padel. För att du alltid och även i fortsättningen ska få sakkunnig rådgivning från vår personal, oavsett om det är i butiken eller online, genomför vi målinriktade utbildningar. Om du har frågor, förslag eller information kan du kontakta oss på följande sätt:

- Tel.: 0852 - 50 38 19
måndag till fredag 9:30-12:00 och 14:00-15:30

- E-mejl: info@padelpoint.se

-Postadress:
Padel-Point, Tennis-Point GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442 Herzebrock-Clarholz, Tyskland

Enkel hantering av leveranser

Snabb och flexibel leverans

Snabba leveranser är ett viktigt krav när man handlar på Internet. Av den anledningen är online butiken kopplad till vårt varuhanteringssystem. Du kan när som helst se om artikeln finns i lager hos oss eller inte. Att varan finns tillgänglig är en förutsättning för en snabb leverans. Är du inte hemma vid de normala leveranstiderna? Inga problem! Hos oss kan du själv bestämma leveransadressen och paketet kommer garanterat fram till dig.

Spåra försändelse - alltid koll på din beställning

Genom att spåra en leverans kan du enkelt hålla koll på din beställning och när som helst se leveransstatusen. Försändelsenumret får du automatiskt via e-mejl efter att paketet har gjort klart. Som alternativ kan du även ta reda på det individuella försändelsenumret med hjälp av en medarbetare på vår kundtjänst. För spårning av försändelse klicka här.

Säkra betalningsalternativ

Vi erbjuder många olika betalningssätt inklusive kreditkort och PayPal.

Hur fungerar ett byte? Hur får jag tillbaka mina pengar?

Du kan välja mellan olika returalternativ. Vi byter gärna den returnerade artikeln mot en annan storlek eller en annan artikel. Självklar är det också utan problem möjligt att få tillbaka den betalda summan. Den förs tillbaka direkt till det konto som du använde vid beställningen. Eller så kan vi gottskiva summan på ditt kundkonto för din nästa beställning. Vänligen notera att returer kostar 45 SEK. Mer information finns på: 30 dagars löfte om pengarna tillbaka.

Handla säkert med pengarna tillbaka garanti

Ditt förtroende är viktigt för oss! Därför lämnar vi inte personrelaterade uppgifter eller information vidare. Det är en viktig del i vår filosofi. Därutöver överför vi uteslutande dina uppgifter SSL-krypterat och sparar inga bank- eller kreditkortsuppgifter.

Okomplicerat, snabbt och enkelt.

Roligt att shoppa

Vår online butik är väldigt användarvänlig. Mängder av olika sorterings- och filtreringsfunktioner hjälper dig att hitta din favoritartikel så snabbt som möjligt.

Sociala medier och nyhetsbrev

Besök oss på Facebook, Twitter eller Instagram och kommunicera med andra som gillar padel Via vårt nyhetsbrev informerar vi om de senaste trenderna, kampanjer och nyheter om allt som har med padel att göra. Du kan registrera dig via vår hemsida, på telefon eller via e-mejl.

Mitt Konto

Under “Mitt konto” kan du visa dina beställningar och bearbeta din profil, inklusive faktura- och leveransinställningar, e-postadress, lösenord och inställningar för nyhetsbrev. Om du har hittat produkter som du vill köpa senare kan du markera dem under “Önskelista” och hämta dem igen när som helst.