Padelväskor

119 Artiklar
Filtrera
Sale -66%

Padelväskor för hela din utrustning på Padel-Point

Padelspelare har en hel del utrustning som behöver säker transport till och från banan. Anledningen? Enkelt: du vill inte att din padelracket eller bollar, dinapadelkläder och padelskor och alla andra tillbehör du behöver för din match, ska skadas eller bli blöt på väg till anläggningen. 

Oavsett om du letar efter väskor för padelrack, padelryggsäckar eller traditionella sportväskor: i vår padelbutik på nätet har vi ett stort utbud av padelväskor för kvinnor och män, flickor och pojkar, samt massor av unisexväskor. Du hittar väskor från alla kända tillverkare, såsom Wilson, HEAD, Black Crown, Bull Padel, adidas, BIDI BADU, Starvie, Nike, och många fler.

taschen

Vad ska jag tänka på när jag köper en padelväska? 

Innan du köper en ny padelväska, bör du fråga dig själv vilka funktioner som är viktigast för dig. Vill du att den ska vara rymlig med tillräckligt med plats för flera padelrack, plus dina padelskor och kläder? Eller relativt liten och praktisk, med plats för en eller två rack och en enkel uppsättning sportkläder? 

Bortsett från funktioner och utseende – ögat vill ju gärna ha något fint att se på också - bör du också överväga hur du vill bära din padelväska. Som en ryggsäck, över axeln eller i handen? Lyckligtvis, för alla dem som inte vill vara bundna till ett sätt att bära sin väska, finns gott om smarta handtags-kombinationer tillgängliga. 

Vilken padelväska ska det vara – racketväska, sportväska eller ryggsäck? 

De flesta tillverkare av padelväskor erbjuder olika alternativ för att säkert och bekvämt sätt att transportera din padelutrustning till planen. På Padel-Point har vi följande kategorier av padelväskor:

Klassiska racketväskor är det främsta valet för många padelspelare. De finns i olika storlekar, från små modeller med plats för en eller två padelrack till medelstora väskor upp till den stora varianten med plats för sex eller fler rack. Dessutom har stora racket-väskor vanligtvis gott om utrymme för dina skor och kläder, samt andra tillbehör. På så sätt får allt du behöver på padelplanen plats i en enda väska.

Det som är praktiskt är att många racket- och sportväskor erbjuder ett kombinerat bärsystem som gör att du kan bära den på vilket sätt du vill: i handen, över axeln eller på ryggen.

Sportväskor erbjuder liknande utrymme för din padelutrustning. Det får enkelt plats flera racketar, liksom dina kläder, skor och accessoarer. Dessutom är sportväskor också bra att resa med, och du kan även använda dem för andra sporter, naturligtvis. 

Om du föredrar att väskan är liten och praktisk, för att du möjligtvis tar cykeln eller kollektivtrafiken till planen, kan en ryggsäck vara det perfekta valet för dig. Dessa praktiska sportryggsäckar erbjuder tillräckligt med utrymme för en eller två padelracket och får enkelt plats med ett par padelskor och din padeloutfit. Och du har fördelen av att bära din padelutrustning på ryggen.

taschen

Isolerade racket-fack, sko- och klädfickor 

Många padelväskor har flera extra fack med många användbara funktioner. Speciella termoisolerade fickor, till exempel, skyddar dina racketar mot värme och ökar därmed deras förväntade livslängd, helt enkelt för att materialet är under mindre stress. En annan mycket användbar funktion är separata fickor för dina skor som hjälper till att hålla resten av din utrustning ren.

Ett extra fack för blöta kläder stänger in obehagliga lukter och förhindrar även att resten av dina padelkläder blir blöta. Dessutom har de flesta väskor för padelracket, padelryggsäckar och sportväskor flera extra fickor för nycklar, telefoner, plånböcker och andra tillbehör. På så sätt kan du bära allt du behöver i bara en enda väska - nätt, prydligt och säkert.

Stort urval av padelväskor till rimliga priser 

På Padel-Point hittar du ett brett utbud av de senaste padelväskorna samt tidlösa klassiker. Oavsett om du är en nybörjare eller ett proffs, en vuxen eller ett barn - har vi definitivt rätt väska för dig! Upptäck tilltalande design, ljusa färger och massor av praktiska funktioner. Om du föredrar enkel elegans har vi rätt produkter även för dig. Beställ enkelt hemifrån, och så snart vi har fått din betalning är din nya padelväska på väg hem till dig. Njut av att kolla igenom vår butik!