Utrustning

452 Artikel
Sortera efter:
Filtrera
-31%
-33%
Exklusiv
Tennis-Point
80 kr 40 kr
Exklusivt endast hos oss**
Exklusivt endast hos oss**
Exklusiv
Tennis-Point
80 kr 40 kr
Exklusivt endast hos oss**
Exklusivt endast hos oss**
-31%
Tourna
320 kr 220 kr
Exklusiv
Tennis-Point
70 kr 40 kr
Exklusivt endast hos oss**
Exklusivt endast hos oss**
-33%
Wilson
60 kr 40 kr

Padelutrustning: Grepplindor, tränings-och planutrustning 

Förutom racketar, bollar, kläder, skor och väskor behöver padelspelare även annan utrustning, såsom grepplindor och padel-overgrip för rackethandtaget. Denna sektion innehåller även ett överflöd av användbar utrustning och tillbehör för tränare inom padel. Och om du vill bygga en padelplan eller om du är ansvarig för plan-underhåll, är detta rätt plats även för dig.

Utrustning för tränare för perfekta padel-träningspass

Padeltränare kan hitta all utrustning de behöver för varierande och effektiva träningspass. För ambitiösa spelare som vill jobba på sin kondition och koordination kan några av träningsredskapen i vår padelshop på nätet också vara mycket användbara. Vårt breda utbud av träningsutrustning innehåller massor av träningshjälpmedel från toppmärken som TOOLZ, HEAD eller Tourna. 

Vårt sortiment av produkter inkluderar koner, hinder, målmarkörer och många fler liknande föremål. Det finns också en hel del valmöjligheter för styrke- och koordinationsövningar, såsom koordinationsstegar, balansbrädor eller medicinbollar. Padeltränare hittar också allt de behöver för att samla in padelbollar: bollkorgar, hinkar, vagnar och pickup-tuber. Med så många användbara hjälpmedel blir din träning lätt som en plätt!

zubehoer

Utrustning för padelplanen 

Om du ansvarar för underhåll av padelplanen eller har för avsikt att bygga en egen, erbjuder vi många bra produkter från ledande tillverkare, såsom Tegra eller Universal Sport. I vår butik för planutrustning hittar du nät och nätspännare samt tennisbänkar och sitsar, soptunnor och resultattavlor, med mer. Det finns ett omfattande urval av användbar padelutrustning för planen att välja bland till mycket rimliga priser!

Padel Grepplindor, lindor & Padel-Overgrips

Då och då kommer din padelracket att behöva nya grepplindor. Du kommer själv att märka när ditt rack inte ligger så stadigt i i handen som det brukar och dina slag börjar sakna precision. Då är det dags att fixa en ny grepplinda och linda det runt racketens handtag. Så, anta att du letar efter nya lindor eller padel-overgrips, isåfall finns det gott om valmöjligheter för dig i våra padelbutiker online från kända tillverkare som HEAD, Wilson, Tourna, Bullpadel, adidas eller Yonex.

Beställ padelutrustning online på Padel-Point

Om du beställer din padelutrustning online på Padel-Point, kommer du att dra nytta av våra rimliga priser och snabb leveransservice. Men det är inte allt: med vår 30-dagars återbetalningsgarant finns det ingen risk för dig: om något är fel med dina produkter, bara skicka tillbaka dem till oss. Hoppas du gillar att shoppa på Padel-Point!